Galatasaray Mariano Ferreira ile anlaştı

Galatasaray'ın, geçen sezon Fransa'nın Bordeaux takımında kiralık olarak forma giyen Mariano Ferreira ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.



Sabri Sarıoğlu ile sözleşme uzatmayan Galatasaray, bu bölgedeki açığı Mariano Ferreira ile kapattı.

Sarı-Kırmızılılar, bonservisi Sevilla'da olan sağ bek ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun kulübüyle olan son pazarlıkların ardından transferin resmileşeceği öğrenildi.

Galatasaray, İspanyollara 4 milyon avro teklif ederken, Sevilla'nın istediği rakamla arasında fazla fark olmadığı öğrenildi. Kulüplerin pazarlık aşamasında olduğu öğrenilirken, Sarı-kırmızılıların oyuncuya da senelik 2.5 milyon avro garanti ücret vereceği belirtildi.

L'Equipe'te yer alan haberde; Sevilla'nın Lille'den Corchia'yı transfer edeceği, bu sebeple de Mariano Ferreira'yı Galatasaray'a satmak istediği kaydedilmişti.