“Gelirdi gelmezdi” derken Falcao görkemli bir karşılama ile İstanbul’a ayakbastı. Sıcak tavırlarıyla şimdiden herkesi kendisine hayran bıraktı. İstenmeyen adam ilan edilen Diagne, Club Brugge'a yollandı. Hemen ardından Brighton'dan Florin Andone kiralandı, forvet hattı yenilendi.
Radamel Falcao'nun gecikmesi nedeniyle 'istifa' çağrılarının hedefi olmaya başlayan Galatasaray yönetimi şapkadan tavşan çıkardı. Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim, sadece Falcao'yu getirmekle kalmadı, bir şafak harekatı ile Diagne gönderildi ve üstüne de hemen Brighton'dan Florin Andone kiralandı. Galatasaray'ın forvet hattı bir anda evrim geçirirken Nzonzi ve Seri'li orta sahaya da Mario Lemina takviyesi geldi.

SUDAN UCUZ

FULHAM'ın Nice'ten 30 milyon euro'ya aldığı Seri'yi 1.5 milyon euro'ya kiralayan, Roma'nın Sevilla'dan 26.5 milyon euro'ya aldığı Nzonzi'yi bedava getiren G.Saray, bu kez de Southampton'ın bonuslarla beraber 20 milyon euro'ya Juventus'tan aldığı Lemina'yı yine bedelsiz olarak kadrosuna kattı. Galatasaray yönetimi, son iki sezonda 76.5 milyon euro ödenen 3 orta saha oyuncusunu toplamda 1.5 milyon euro'ya mal etti.

DERS VERDİ

15 yabancısı olan G.Saray, son olarak Mariano ve Nagatomo'nun kabul etmemesi üzerine Linnes'i gözden çıkardı. Gönderemezse Linnes ya da Nagatomo dondurulacak. Haraketli saatler geçiren Cimbom, 11 oyuncu gönderirken, 14 de takviye yaptı ve baştan aşağıya yenilendi. Transfermarkt değeri bir anda 136 milyon euro'ya çıkan sarı-kırmızılılar sadece 8.1 milyon euro harcayarak adeta rakiplerine transfer dersi verdi.

GURURLUYUM

Florin Andore, Galatasaray'a transferinin bir iki gün içinde geliştiğini ve mutlu olduğunu söyledi. Rumen futbolcu, "Süreç hızlı gelişti. Burada olduğum için çok gururluyum. Kariyerimin yeni sayfasında benim için çok önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Çok heyecanlıyım, oynamak için can atıyorum" diye konuştu.?

ANDONE KİMDİR?

İspanya'nın Cordoba ve Deportivo La Coruna takımlarında yakaladığı çıkış ile İngiltere Ligi'nin yolunu tutan Andone, Brighton takımında forma giyiyor. Geçen sezon 14 karşılaşmada 514 dakika süre aldı, 2 gollük performans üretti. Bu sezon ise 3 maçta, 1 gol kaydetti.

2.5 MİLYON € KAZANACAK

Pazar akşamı Lemina gibi sessiz sedasız İstanbul'a gelen Galatasaray'ın yeni golcüsü Florin Andone'nin detayları da belli oldu. Yıllık 2.5 milyon euro kazancak olan Rumen futbolcu için Brighton'a da 1 yıllık kiralama bedeli olarak 700 bin euro ödenecek.


Son transfer TAYLAN

TRANSFERIN hareketli takımı G.Saray, son saatlerde Taylan Antalyalı'yı da renklerine bağladı. BB Erzurumspor'un genç orta sahası için kulübüyle de anlaşmaya varan sarıkırmızılılar, orta sahaya yerli takviyesi yaptılar.

TFF limitleri
TFF, kulüplerin harcama limitlerini belirledi! 27 Haziran 2019 tarihinde yürürlüğe giren Kulüp Lisans ve FFP Talimatı'nın 89. Maddesi kapsamında, Ek XII'de ve Geçici Madde 2'de yer alan usullerle belirlenen Harcama Limitleri (TL olarak) şu şekilde:


İŞTE ASLAN'IN O DEV OPERASYON

GELENLER (14)
Luyindama 5 M€

Ozornwafor 300 B€

Babel Bedelsiz

Adem Bedelsiz

Şener Bedelsiz

Jimmy Bedelsiz

Okan Bedelsiz

Falcao Bedelsiz

Emre 600 B€/Kir.

Seri 1.5 M€/Kir.

Nzonzi Bedelsiz/Kir.

Lemina Bedelsiz/Kir.

Andone 700 B€/Kir.

Taylan Antalyalı (?)

TOPLAM: 8.1 M€

GİDENLER (12)
Fernando 4.5 M€

Diagne 1.25 M€/Kir.

Mitroglou 1.25 M€/Kir.

Ozornwafor 200 B€/Kir.

İsmail Çipe 25 B€/Kir.

Linnes (belirsiz)

Sinan Gümüş Bedelsiz

Muğdat Bedelsiz

Eren Bedelsiz

Ndiaye Kir. söz. bitti

Onyekuru Kir. söz. bitti

Semih Kir. söz. bitti.