Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme

Galatasaray, ligin 3. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ezeli rakipler Türk Telekom Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Galatasaray derbi öncesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla rakibine gönderme yaptı. Galatasaray, geçen sezon Fenerbahçe'yi tam 21 yıl sonra Kadıköy'de yenmeyi başarmıştı. Hazırlanan görüntülerde o maçın ardından Fatih Terim'in yaşadığı sevinç fotoğrafına yer verildi. Galatasaray ile Fenerbahçe Emre Kılınç transferinde de karşı karşıya gelmişti. Galatasaray, yayınlanan görüntülerde Emre Kılınç'a da yer verdi. Sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Stadı'nda yapılan koreografi çalışmalarıyla rakibine gönderme yaptı.

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ezeli rakipler Türk Telekom Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Galatasaray derbi öncesi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla rakibine gönderme yaptı.

Galatasaray, geçen sezon Fenerbahçe'yi tam 21 yıl sonra Kadıköy'de yenmeyi başarmıştı. Hazırlanan görüntülerde o maçın ardından Fatih Terim'in yaşadığı sevinç fotoğrafına yer verildi.

Galatasaray ile Fenerbahçe Emre Kılınç transferinde de karşı karşıya gelmişti. Galatasaray, yayınlanan görüntülerde Emre Kılınç'a da yer verdi. Sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Stadı'nda yapılan koreografi çalışmalarıyla rakibine gönderme yaptı.