CHİNO PANTOLONLAR HAYAT KURTARIR


Bu tarz şehir kıyafetlerine biraz renk verip, enteresan hale getirelim diyen, yenilik seven erkeklere de bu sene bolca renkli koton pantolonlar var. Çalışan erkekler, grinin tonları, bej, camel ve toprak renkleri, lacivert, yeşil ve mavinin tonlarını ofislerde giyebilirler. Bu alışveriş için W Collection, Dockers, Fred Perry, H&M, Tommy Hilfiger, Bilstore, ADV, Banana Republic, Lacoste mağazalarında istediğiniz renk, ince koton pantolonlardan bulacaksınız.

KOTON BERMUDALAR OLMAZSA OLMAZ


Fakat bu sefer renkleri biraz daha parlatıyoruz ve ortaya kiremit, kırmızı, mint yeşili, sarı, hardal, saks rengi pantolonlar çıkıyor. Aniden sahil moduna geçiyoruz . Bunun için V2K, H&M, Lufian, Mavi, Gap, U.S Polo, Mango He, Tween, An Original Penguin ve Jack&Jones’a renkli pantolon almaya gidiyoruz.

RENKLİ KETEN GÖMLEKLER ELİNİZİN ALTINDA OLSUN


Beyaz, mavi ya da mavi-beyaz çizgili, pudra renklerinde açık pembe, sarı, mint yeşili gibi cepli keten gömlekler her ortama uyum sağlar, terletmez, tek derdi çabuk buruşmasıdır. Tam sahil havası için kollarını dirseklere kadar kıvırın. Kısa kollu olanları da giyebilirsiniz. Vakko, Beymen Club, Emporio Armani, DeFacto, Cacharel, HTML, Hugo Boss, Brandroom, Scotch&Soda, Karaca ve Harvey Nichols’a bakabilirisiniz.

Alıntı