25 Eylül 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

KOÇ BURCU 25 Eylül 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU
(22 Mart - 20 Nisan)

Bu sabah, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyorsunuz. İlişkilerinizde güvensiz oluşunuzdan dolayı, çevresel bağlarınızı zayıf tutmak istiyor. Gün içinde, planlarınızı hiç kimseyle paylaşmamaya çalışın. Yakın çevrenizde sizden yardım bekleyen kişiler olacaktır.


BOĞA BURCU 25 Eylül 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU
(21 Nisan - 21 Mayıs)

Güne başlarken hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerinde keyif aldığınız şeylere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda karar vermeniz gereken durumlar yaşanabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlayabilirsiniz.


İKİZLER BURCU 25 Eylül 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU
(22 Mayıs - 23 Haziran)

İş ortamınızda doğru kişilerin olması sizin için çok önemli. Yoksa kolaylıkla olumsuz motivasyon olabiliyorsunuz. Biraz kırılgansınız. Partnerinizin davranışlarınız hakkındaki istekleri çok önemli. Arkadaşlarınız ile yapacağınız görüşmeler sizi bir nebze olsun sıkıntılardan uzaklaştırabilir.


YENGEÇ BURCU 25 Eylül 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU
(22 Haziran - 23 Temmuz)

Sabah saatlerinde yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Zihinsel olarak kendinizi düşük hissedebileceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Dalgınlığa ve unutkanlığa karşı dikkatli olmalı ve hayatınızın kriz getiren noktalarına karşı tetikte olmalısınız.


ASLAN BURCU 25 Eylül 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU
(24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün bazı konuları gereğinden fazla ciddiye alan insanlarla bir arada olma ihtimaliniz var. Bazı sosyal ortamlardan da bu tarz konularda sizin için önemli ve kalıcılık veren fırsatlar çıkabilir. Eşinizi ve birlikteliği ciddiye aldığınızı gösterin. Buna hizmet edecek konuşmalar olabilir.


BAŞAK BURCU 25 Eylül 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU
(23 Ağustos - 22 Eylül)

Ailenizdeki bazı kadın figürleri ile alakalı problemler yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda bugün aklınız annenizde kalabilir. Duygusal anlamda zor bir gün sizi bekliyor. Hiç beklenmedik bir şekilde, beklemediğiniz bir insandan romantik bir şeyler duyabilirsiniz. Hazırlıklı olun.


TERAZİ BURCU 25 Eylül 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU
(23 Eylül - 22 Ekim)

Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.


AKREP BURCU 25 Eylül 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU
(23 Ekim - 22 Kasım)

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.


YAY BURCU 25 Eylül 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU
(23 Kasım - 22 Aralık)

Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin. Çevrenizdekileri suçlama konusunda temkinli davranın siz de yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Dikkatli davranın.


OĞLAK BURCU 25 Eylül 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU
(22 Aralık - 20 Ocak)

Hayatınızın krizli alanlarında yönettiğiniz bir meselede sonuca gelinmiş olabilir. Kariyerinizle ve çevrede saygınlığınız ile ilgili de ani çıkışlar ve sıra dışı tecrübeler yaşayabilirsiniz. Hesaplarınızı ihtiyaçlarınız doğrultusunda yönetmelisiniz.


KOVA BURCU 25 Eylül 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU
(21 Ocak - 19 Şubat)

İş konusunda da çok şanslı kişiler arasındasınız. Çalışma şekliniz amirleriniz tarafından çok beğeniliyor. Bu aralar ailenize biraz yönelin ve onlarla zaman geçirmeye çalışın. Artık duygularınızı kontrol altına alın. Yoksa hayatınız içinden çıkamayacağınız bir hale gelecek. Son zamanlarda eski hayatınızı çok özlüyorsunuz.


BALIK BURCU 25 Eylül 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU
(20 Şubat - 21 Mart)

Her konuda önceliği olumsuz düşüncelere veriyorsunuz. Bugün kötü niyetli insanlar olacak etrafınızda. İyi niyetinizi suiistimal edecek kişilere karşı dikkatli davranmalısınız. İlişki konusunda tamamen bir karmaşanın içindesiniz. Buna sizin kararlı tutumunuz çözüm olabilir.