Lazanya; yumuşacık bir hamur, kıymalı harç, beşamel sos ve mozzarella peyniri... Bu lezzetli kombinasyonun mimarı olan İtalyan mutfağına teşekkürü borç bilerek, işin içine baharatları dahil ediyoruz.
Klasik makarnaya alternatif, farklı lezzetiyle öne çıkacak ve çok seveceğiniz bir tarif: Lazanya. Hazırsanız, İtalyan asıllı bir yemek olan Lazanyanın en pratik tarifi sizlerle.
Lazanya Malzemeleri
300 gram (g)
lazanya
300 gram (g)
kıyma, orta yağlı
3 adet
domates, rendelenmiş
1,5 yemek kaşığı
Knorr Kıymalı Tarifler İçin Baharatlı Çeşni
70 gram (g)
mozarella peyniri, rendelenmiş
BEŞAMEL SOS İÇİN
40 mililitre (ml)
sıvı yağ
20 gram (g)
un
4 su bardağı
süt, soğuk
1 tutam
karabiber
1 tutam
karabiber
Klasik makarnaya alternatif, farklı lezzetiyle öne çıkacak ve çok seveceğiniz bir tarif: Lazanya. Hazırsanız, İtalyan asıllı bir yemek olan Lazanyanın en pratik tarifi sizlerle.
Lazanya Malzemeleri
300 gram (g)
lazanya
300 gram (g)
kıyma, orta yağlı
3 adet
domates, rendelenmiş
1,5 yemek kaşığı
Knorr Kıymalı Tarifler İçin Baharatlı Çeşni
70 gram (g)
mozarella peyniri, rendelenmiş
BEŞAMEL SOS İÇİN
40 mililitre (ml)
sıvı yağ
20 gram (g)
un
4 su bardağı
süt, soğuk
1 tutam
karabiber
1 tutam
karabiber