Kediyle Oynamak Kediyle OynamakKedi sahibi olmanın birçok zevklerinden biri onu oynarken seyretmektir. Oyun yavru kediler için büyüdüklerinde ihtiyaç duyacakları yetenekleri kazanmak için çok önemlidir. 6 aylık olduklarında oyunculuğunun bir kısmı yok olur, enerjisini avlanmak gibi daha ciddi işlere ayırmaya başlar, o nedenle oyuna karşı motivasyona ihtiyaç olabilir. Oyuna katılarak herhangi bir oyunu onun için daha eğlenceli yapabilirsiniz, ancak en iyisi ona bir kedi arkadaş bulmaktır. Birlikte büyüyen kediler yetişkin olduklarında da birbirleriyle oynamaya devam ederler.
Yalnız Oynayacağı Oyunlar
Pin pon topu gibi küçük ve zıplayan toplar kedinizin patisiyle sağa sola sürükleyeceği ve arkasından koşturacağı ideal bir oyuncaktır. Bu tür oyuncakları bir süre sonra evinizin en gizli köşelerinden toplamaya hazır olun!
Kediniz kedi otu seviyorsa, kedi otu doldurulmuş bir fare onun zevk içinde mırlamasını sağlayacaktır. Kedi otlu oyuncaklar bir süre sonra kokularını kaybettikleri için yenilenmelidir.
Bir yün yumağı kedinizin saatlerce oynayacağı dayanılmaz bir oyuncaktır. Yutma olasılığına karşı onu bu tür oyuncaklarla yalnız bırakmayın!
Birlikte Oynayabileceğiniz Oyunlar
Saklanbaç oynamak için çeşitli karton kutular veya plastik poşetler idealdir. Her köşesini kokladıktan sonra kediniz karton kutunun içine saklanacaktır. Ancak ikinci bir kediniz varsa, bu uzun sürmeyecek ve ikinci kediniz saklanan kedinizi basacaktır!
Kediler burunların yakın herhangi bir sarkan objeyle oynamaya bayılırlar. Oyuncak fareyi bir ipe bağlayarak yüksek bir yere asın, kediniz saatlerce onu indirebilmek için uğraşacaktır.
Kuş tüyü kedinizi huylandırmak ve onunla oynamak için iyi bir oyuncaktır, ancak yeterince hızlı değilseniz büyük ihtimalle çizileceksiniz.
Kuş tüyünü bir ipe bağlayın ve kedinizin önüne koyun, sonra yavaş yavaş çekin. O patisini üstüne koydukça bekleyin.
Kediler karton borulara içinden ilginç bir şey çıkacağını ümit ettikleri için taparlar. Sabrını ödüllenirin ve oyuncağın içinden çıkacak şekilde kedi otlu yeni bir oyuncak veya sevdiği bir çerezden verin.
HAMSİ'nin Notları Oyun = Hayat, biz kediler hemen hemen her şeye bu gözle bakarız, o yüzden bu konuda söyleyeceklerim sonsuz, optimizasyon olsun diye ne yazacağımı izninizle biraz düşüneceğim!
PauL

Üyelik tarihi
13 Şubat 2015
Mesajlar
2.939
Seslenildi
74 Mesaj
Etiketlendi
4 Konu
Ruh Hali
Kediyle Oynamak
13 Şubat 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter

Hybrid-Şeklinde