Erkekler Nasıl Etkilenir ve Büyülenir? 10 Sihirli Yöntem
Erkekler Nasıl Etkilenir ve Büyülenir? 10 Sihirli Yöntem

Sevgili hemcinsim, erkekler nasıl etkilenir, sorusuna cevap olarak birazdan aktaracağım 10 yönteme "sihirli yöntem" dedim; çünkü bu yöntemler bir kadının elinde gerçekten de sihirli bir formüle dönüşebilir.

Hele ki, kadınların çoğunun bu sihirli yöntemleri bilmediği veya bildiği halde uygula(ya)madığı gerçeğini de göz önünde tutacak olursak, bu yazıdaki yöntemlerin sana muazzam bir çekim gücü katacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Hani körler ülkesinde şaşılar padişah olur, denir ya; o misal işte. Yanlış anlama, amacım senin şaşı olduğunu söylemek değil, kadınların birçoğunun kör olduğunu dile getirmektir. Öyleyse başlayalım:

Erkekler Nasıl Etkilenir? 1. Özel Hitap Taktiği

1. Özel hitaplar nasıl olmalı?

Herkesin diline pelesenk ettiği "aşkitom, canikom, şekerim..." gibi hitaplar, erkeklerin etkilenmesine yardımcı olur mu, onun kalp odağına etki eder mi acaba?

Bu sorunun kesin cevabı olmasa da büyük olasılıkla "hayır" dememiz mümkün; çünkü erkekler "yavan ve sıradan" hitaplardan hazzetmezler ve bu tür hitapları "basit ve alelade" bulurlar.

Dolayısıyla, erkekler nasıl etkilenir sorusunun cevabını "hitap şeklinde" aradığımızda şunu kesinkes söyleyebiliriz: Erkekler özgün ve orijinal hitaplara bayılırlar. Hatta bazı erkeklerin sadece "hitap şekline" bile tav olduklarını söylersem abartmış olmam.

Bu maddenin gereken önemi görmediğini ve fakat erkekleri etkileme sanatındaki değerini bildiğim için ısrarla şunu ifade ediyorum: Erkeğine özgün bir hitap bul ve onu bu hitabın bağıyla kendine bağla.

Erkekler Nasıl Etkilenir? 2. Dikkat ve İlgi Yolu

2. Dikkat ve ilgi işlevsel midir?

Hem de nasıl? Bir erkeğin bir kadın tarafından ilgi görmesi ve dikkatle dinlenmesi, erkeğin en büyük hayali ve baş amaçlarından biridir. Erkeği bu amacına ulaştırmak, onu mutlu etmek anlamına gelir ve mutlu olan bir erkek de kendini mutlu eden kadından hoşlanır.

Aslında bütün insanlar ilgi ve dikkatle dinlenmeyi arzular ve bunun için çırpınırlar; çünkü insanların temel amacı "kendilerini sevdirmek"tir.

Durum erkekler için de geçerlidir ve onlar da kendilerini gerçekleştirmenin en iyi yolunun, başkaları tarafından ilgiyle ve dikkatle dinlenmek ve haliyle "takdir edilmek" olduğunu düşünürler. Öyleyse erkekler nasıl etkilenir diyen her kadın, erkeğin arzu ettiği "takdir edilme hissi"ni ona yaşatmalı.

Erkekler Nasıl Etkilenir? 3. Konuşma Taktiği

3. Arkasından konuş.

"Böyle yöntem mi olurmuş, erkeğin arkasından konuşmak onun etkilenmesine vesile olur mu hiç?" diye düşündüğünü ve itiraz ettiğini biliyorum.

Cevap: Evet, erkeğin arkasından konuşmak, mükemmel bir etkileme formülüdür. Şöyle ki:

Erkeği yüzüne karşı övmek ve güzel yönlerini söylemek, bazen "yapmacıklık" ve "dalkavukluk" şeklinde değerlendirilebilir; fakat erkeğin içinde bulunmadığı farklı bir ortamda onu methetmek, "tam bir içtenlik" olarak algılanır ve kesinlikle işe yarar. Çünkü en az bir kişi, senin övgü dolu sözlerini ona aktaracak ve onu nasıl desteklediğini dile getirecektir.

Evet "arkasından konuşma" taktiği "erkekler nasıl etkilenir"in en iyi cevapları arasında yerini alır.

Erkekler Nasıl Etkilenir? 4. Tebessüm Formülü

4. Gülümse.

Kadının içten ve yapmacıksız tebessümü, dünya üzerindeki en etkili silahlardan bile etkilidir; çünkü gülümseme, erkeğin kalp odağına saplanan ve oradan sökülüp atılması neredeyse imkânsız olan bir ok gibidir.

Kadının tebessümü, erkeklerin kendilerini en huzurlu ortamda hissetmelerine kapı aralar ve çoğu kez güzel bir tebessüm, erkeğe içten içe şu sözleri sarf ettirir: "Gülüşüne kurban olayım!"

Şimdi çevrene bak ve çevrendeki kadınların bu kadar etkili bir silahı kullanıp kullanamadıklarına dair bir gözlem yap. Göreceksin ki 100 kadından ancak 1-2 tanesi bu silahı kullanır; onlar da kör topal bir şekilde. Peki, kadınlar erkeğin yürek ülkesini fethedecek denli sihirli olan bu formülü niçin kullanmazlar? Çünkü bunun farkında değiller.

Erkekler Nasıl Etkilenir? 5. Pozitif Metot

5. Pozitif ol.

Her on kadından dokuzunun negatif enerjisiyle ön plana çıktığı (daha doğrusu arka planda kaldığı) günümüz dünyasında, "pozitif olmak" erkekleri etkilemek adına müthiş bir avantaja sahip olmak demektir.

Pozitif bir kadın, hayatın yükünü omuzlarında hisseden bir erkek için bulunmaz bir nimet ve kendisi için biçilmiş kaftandır. Çünkü, pozitif yönüyle tanınan bir kadın, erkeğinin tüm sıkıntılara göğüs gerecek enerji ile dolup taşmasını sağlar ve erkekler de bunu ister elbet.

Aslında konu sadece erkekler nasıl etkilenir veya erkeğin pozitif enerjiye olan ihtiyacı değil; çünkü konuyu bu bağlamda değerlendirmek konuyu daraltmak anlamına gelir.

Esasında her insan, pozitif insanlarla birlikte olma gereksinimi duyar ve bu yüzden de her insan, "arkadaş" olarak seçeceği kişinin hayata olumlu bir katkı sunacak ve yapıcı yönü güçlü olacak bir şahsiyet olmasını arzu eder. Ne de olsa hiç kimse, bardağın boş tarafını gören kişilerden hazzetmez. Çünkü bardağın boş tarafı, hayatı ve sevinci değil, ölümü ve mutsuzluğu temsil eder.

Erkekler Nasıl Etkilenir? 6. Mumlu Yöntem

6. Mum gibi ol ve mum yak.

Kadının mum gibi olması benzetmesi, çok derin ve çok boyutlu bir benzetmedir. Bu boyutlardan sadece bir tanesini açıklayıp bu yöntemin erkekleri etkileme sanatındaki yerini vurgulamak isterim.

Bir filozof, bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından hiçbir şey kaybetmez, der ya; işte "erkekler nasıl etkilenir" sorusunun cevabı biraz da bu özlü sözde aranmalı. Zira erkekler, bu tür kadınlardan hoşlanır.

Mum yakmak tabiri ise, Konfüçyüs'ün şu sözüne dayanır: "Karanlığa küfretmek yerine kalk bir mum da sen yak."

Bu sözün oldukça güçlü mesajı da kadınlara çok şey söylüyor aslında; senden ricam, bu madde üzerinde biraz dur ve yeterince düşündüğüne kanaat getirdikten sonra öbür maddelere geç.

Erkekler Nasıl Etkilenir? 7. Güven Yolu

7. Kendine güven.

Özgüven, bir kadının vazgeçilmez nitelikleri arasında olması gereken ve fakat birçok kadının yoksun olduğu muazzam bir iksirdir.

Her ne kadar "ataerkil" toplum düzeni devam ediyor olsa da bir erkeğin kadında aradığı en önemli özelliklerden biri yine de "özgüven"dir. Çünkü erkek, kendi arkasındaki kadının en az kendisi kadar gözü pek ve cesur olmasını ister.

Ayrıca, erkekler özgüven sahibi kadınları sevmekle ve onlardan etkilenmekle beraber kadının "dik duruş"lu olmasını da temenni ederler.

Kısaca, erkekler nasıl etkilenir, diye araştırma yapan ve yol yordam arayan kadınların "özgüven" ve "dik duruş" üzerine düşünmesi şart.

Erkekler Nasıl Etkilenir? 8. Üstüne Düşme, Ağzına Düşür

8. Çok fazla düşme üstüne.

Erkeğin üstüne çok fazla düşme ki onun senin ağzına düşmesini sağlayabilesin. Evet, erkeğe değer vermek ve onun her anlamda destekçisi olmak şart; ve fakat bu değer ve destek abartılmamalı.

Çünkü erkekler, kendisine verilen abartılı değeri ve desteği yanlış anlama ve istismar etme eğilimine sahiptirler maalesef. Bu yüzden, yeri geldiğinde kendine ait bir yaşamın olduğunu ve kendi yoluna "onsuz" da devam edebileceğini hissettirmelisin ona. Tabi bu da bir "duruş" meselesidir ve itiraf etmeliyim ki bu duruşu sergilemek oldukça güçtür.

Erkekler Nasıl Etkilenir? 9. Önemli Yöntem

9. Dünden razı mısın?

Erkekler, dünden razı modunda olan kadınları çoğunlukla "çantada keklik" benzetmesi ile tarif ederler ve onlar için "çantada keklik" sıfatını hak eden bir kadın, sadece "kısa vadeli gönül eğlencesi" olabilir, bunun ötesine asla geçemez.

Öyleyse erkeğin her dediğine uymayı reddetmeli, her arzusunu kabul etmekten vazgeçmelisin. Çünkü böyle yapmazsan, onu kazanayım diye onun suyuna gitme yolunu tercih edersin ve fakat bu yolun "kaybetme yolu" olduğunu fark edemezsin.

Erkekler Nasıl Etkilenir? 10. Bilgi Deneyim Yolu

10. Bilgi ve deneyim yolu, erkekleri etkileme sanatının duayeni olan kadınların bilgi ve deneyimlerinden faydalanmayı ifade eder ve bunun en güzel yolu ise kitaplardır.