Malzemeler
2 buçuk su bardağı demli çay
3 adet şeftali
7 su bardağı su
1 su bardağı şeker
1 çay kaşığı limon tuzu
1 adet limon
Hazırlanışı
Öncelikle üç şeftaliyi iri parçalara bölüp tencereye alın. Üzerine 7 bardak suyu koyup kaynamaya bırakın.
Diğer tarafta 2 yemek kaşığı tomurcuk kokulu çay ve 1 yemek kaşığı normal çayı 3 su bardağı suyla demleyin. (Demlenince 2.5 bardak kalıyor)
Şeftaliler iyice yumuşayınca altını kapatın. 20 dakika o şekilde bekletin ve ince bir tülbentten süzün. Çayı da aynı şekilde süzerek ekleyin.
1 su bardağı şeker, limon tuzu ve 4 parçaya bölünmüş limonu da ekleyip karıştırın.
Soğuduktan sonra buzdolabına koyun.
Ertesi gün limonları içinden alın.
En geç 2 gün içerisinde tüketin.
buSe
Yastığına rimel bulaşmadan büyümez hiçbir kadın.
Üyelik tarihi
17 Mart 2015
Bulunduğu yer
Onun KaLbindee
Yaş
24
Mesajlar
2.056
Seslenildi
45 Mesaj
Etiketlendi
8 Konu
Ruh Hali
Evde Meyveli Çay Yapımı
03 Temmuz 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.