Defne Samyeli: Tehditlere pabuç bırakmayacağım
Sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, geçtiğimiz gün Ulus'ta görüntülendi. Bir mekanda arkadaşları ile buluşan Samyeli, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. 1,5 yıldır kira ödemediği iddiasıyla ev sahibiyle davalık olan şarkıcı, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Defne Samyeli, önceki gün Ulus'taki bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. Arkadaşları ile buluşan Samyeli, basın mensupları ile ayaküstü sohbet etti. Yaklaşık 1,5 yıldır kira ödemediği iddiasıyla ev sahibiyle davalık olan şarkıcı, "Davalar devam ediyor. Böyle anlaşmazlık olduğu zaman ben hep dava ediyorum. Bir şekilde adalete güveniyorum" dedi.
"TEHDİTLERE PABUÇ BIRAKMAM"
Defne Samyeli, muhabirlerin "Kemerburgaz'daki evinizden taşınmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna şu şekilde cevap verdi: "Elbette tabii ki düşünüyorum ama bir sıkıntı varken ben de kendi adıma elimden geleni yapmak zorundayım. 'Gazetelere konuşurum, böyle yaparım' diye insanları sadece ünlü diye tehdit etmek hoş değil. Ben de böyle tehditlere pabuç bırakacak biri değilim. Benim her şeyim ortada zaten."
MUSTAFA SANDAL SORUSUNA YANIT YOK
Habertürk'te Tolga Aslan'ın haberine göre; geçtiğimiz aylarda popçu Mustafa Sandal, çıkardığı kitapta kendisiyle 25 yıl önce aşk yaşadığını iddia etmiş, Samyeli de Sandal'ın kitabındaki 'ilişki' yazısına karşı şikayet ederek dava açmıştı.
Mustafa Sandal daha sonra 'şüpheli' sıfatıyla verdiği ifadesinde, "Kitabımda yer verdiğim övgü dolu cümleler ile Defne Samyeli'yi onore ettim" sözlerine Defne Samyeli, "Ben bunun üzerine bir şey söylemek istemiyorum. Mazur görün beni" dedi.
mynt
Toprak


Üyelik tarihi
13 Ekim 2015
Bulunduğu yer
istanbul
Mesajlar
22.715
Seslenildi
802 Mesaj
Etiketlendi
136 Konu
Ruh Hali
Defne Samyeli: Tehditlere pabuç bırakmayacağım
26 Temmuz 2020
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter

Normal