
Wells, bir fotoğrafçıya verdiği yarı çıplak pozlarla ilgili, "Bedeninizden memnun olmayı öğrenirseniz başka şeylere odaklanabilir, bu şekilde başarıyı yakalarsınız" dedi.
42 Beden Manken Laura Wells, İbret Olsun Diye Yarı Çıplak Poz Vermiş
Son dönemde moda dünyasında söz sahibi olmaya başlaşan iri beden mankenlerden Laura Wells'in bir Avustralyalı fotoğrafçının projesi için verdiği yarı çıplak pozlar ortaya çıktı.
"GERİYE DÖNÜP BAKTIĞIMDA..."
Art Provocative adlı projede yer alan 42 beden Wells, pozların bir süre önce çekildiğini belirtti.
Wells söz konusu projede yer aldığı sırada yeterince zayıf olmadığı için kendini pek de iyi hissetmediğinin altını çizerek "Aslında şimdi geriye dönüp baktığımda bu düşüncemin ne kadar gülünç olduğunu fark ediyorum" dedi.
"KENDİ BEDENİNİZDEN YÜZDE YÜZ MEMNUN OLAMAZSINIZ"
Geçtiğimiz aylarda modellerin yaşadığı zayıf kalma baskısı hakkında anlattıklarıyla gündeme gelen Laura Wells "Elbette kendi bedeninizden yüzde 100 memnun olmazsınız. Hep sizi rahatsız eden bir şeyler çıkacaktır. Ama asıl önemli olan bunların tüm vaktinizi ve enerjinizi almamasıdır" diye konuştu.
Wells "Eğer kendi bedeninizden memnun olmayı öğrenirseniz başka şeylere odaklanabilir ve bu şekilde başarıyı yakalarsınız" diye de ekledi.
Üyelik tarihi
01 Nisan 2015
Bulunduğu yer
"Orada.." (:
Mesajlar
26.918
Seslenildi
1088 Mesaj
Etiketlendi
93 Konu
Ruh Hali
42 Beden Manken Laura Wells, İbret Olsun Diye Yarı Çıplak Poz Vermiş
23 Aralık 2015
42 Beden Manken Laura Wells, İbret Olsun Diye Yarı Çıplak Poz Vermiş
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter



Normal