Bil Koleji | İstanbul

Tarihçe:
BİL Holding AŞ; 1994 yılında, toplumsal sorumluluklarının bilincinde, çağın değişen dinamiklerine hızla uyum gösteren, Türkiye'nin en büyük sermayesinin eğitimli insan gücü olduğuna inanan akademisyen ve iş adamlarının bir araya gelmesiyle kurulmuş ve BİL Holdingin ilk yapı taşlarından olmuştur.

"Toplam kalite" politikasını özümsemiş ve hizmetleri ile kısa sürede birçok başarıya imza atmış olan BİL Holding AŞ, "kendi kendine yetebilmek" ve "eğitimden kazandığını yine eğitime yatırmak" ilkeleri ile hareket etmiş, istikrarla yürüdüğü bu yolda bünyesine yeni şubeler katarak faaliyet alanını geliştirmiş ve gereksinimleri doğrultusunda yatırımlarını sürdürmüştür.

Güçlü, dinamik, yenilikçi ve üretken bir yönetim uygulamasını benimseyen ve bilginin egemenliğine inanan BİL Holding AŞ'nin lokomotifliğinde başlayan yatırımlar zincirine zaman içinde yeni halkalar eklenmiştir. BİL Holding kervanına sırasıyla BİL-Form Matbaacılık, Bilder Ajans Reklamcılık, EK-BİL Matbaacılık, BİL Yayıncılık, BİL Bilişim, Bil Lojistik, Bil Aydın Yayıncılık ve BİL Data kuruluşları da katılmıştır.

Bilimsel ve teknik alanlardaki tüm gelişmeleri toplam kalite anlayışı ile hizmet ve ürünlerine yansıtan BİL Holding, 20 yıllık mazisini birçok şirket ve yüzü aşkın eğitim kurumu ile renklendirmiştir. Holdingimizin maddi ve manevi destekleri ile kurulan "Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı"nın bünyesindeki öncü ve örnek meslek yüksekokulu "Anadolu BİL MYO" ve çağdaş "İstanbul Aydın Üniversitesi" ülkemizin eğitiminde ilklere imza atmaktadır.

Her geçen gün başarı grafiğini daha yukarılara taşıyan ve geleceğe emin adımlarla yürüyen BİL Holding, demokrasiye inanan felsefesiyle çağdaş, yenilikçi projelerini ülkemizin ve insanlığın hizmetine sunmaya devam edecektir.

Misyonumuz
Gerçeklikten ve insanlardan soyutlamayan sosyal teknoloji ve bilimsel araçlarla; öğrencilerimizin yaşamaya ve yaşatmaya odaklı gelişimleri, 21. yüzyılın temel becerileri ile inovatif düşünme sistemini kazanmaları, bütün dünyayla konuşabilecek dil yeterliliklerine ulaşmaları, yerel ve evrensel değerlerin bütünlüğünü kavramaları BİL okullarımızın varoluş temellerini oluşturmaktadır.

Vizyonumuz:
Okullarımızda kazanacakları bütüncül bakış açısı ve üstün becerilerle, bulunduğu mekân ve zamanda en doğru kararları verebilen lider insanların ana yurdu olmak vizyonumuzdur.

Ana Merkezimiz
Adres: Namık Kemal Mah. 122. Sok. No: 18 Esenyurt / İSTANBUL
Tel: 444 5 245
Eposta: info@bilokullari.com.tr

Çalışma Saatlerimiz
-Pazartesi - Cuma 08:30dan 18:00e kadar
-Cumartesi - 08:30dan 18:00e kadar
-Pazar - Kapalı