PlayStation 4 platformlarının en çok beklenen yapımı yeni God of War, yeni bir seri hikayesinin başlangıcı olabilir. Yılların ardından Kratos'u baba figürü içerisinde gören oyunun fanları, yeni oyunu oynamak için sabırsızlanıyor. Nors mitolojisini temel edinen hikayesi ve görkemli ortamlara ve yaratıklara ev sahibi yapan yapımın hikayesi büyük ihtimal ile tek bir oyunla sona ermeyecek.
Oyunun yönetmeni Cory Barlog, yabancı basına verdiği röportajda oyuncuların kendilerinden çok şey beklediklerini ve büyük bir yükün altına girdiklerini belirtti. Ellerinden gelenin en iyisi yapacaklarına dair söz veren Barlog, Kratos'un Yunan mitolojisinden sonra kendini yeni bir dünyada bulmasının çok fazla sürpriz doğuracağını söyledi.

Diğer bir yandan Kratos'un oğlu olduğu kesinleşen Atreus'a dikkat çeken başarılı yönetmen, Atreus'un Nors mitolojisinde birden fazla dil bildiğini ve bu konuda Kratos'un yolcuğunda kilit etmen olacağını açıkladı. Bu yüzden Kratos'un, Atreus'a birçok noktada ihtiyacı olacağını vurguladı. Bu hikayede Kratos'un adeta uzaylı olduğunu söyleyen Cory Balrog, Atreus'un Kratos'un kaybettiği insanı duyguların bir yansıması olacağının altını çizdi.


merlininkazani.com