Kullanılacak Malzemeler ve Yapılışı
2 su bardağı bulgur
2 adet patates
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tuz
3,5 su bardağı su
Kızartma yağı
Öncelikle patatesler soyulur ve kuşbaşı şeklinde doğranır, sıvıyağda kızartılır. Yıkanmış bulgur, tereyağında bir kaç dakika çevrilir, tuz ve patatesler ilave edilir. Su katılır, kapak kapatılır. Yaklaşık 12 pişiirlir.
Üyelik tarihi
20 Ağustos 2016
Bulunduğu yer
Balıkesir
Yaş
27
Mesajlar
429
Seslenildi
18 Mesaj
Etiketlendi
15 Konu
Ruh Hali
Abi Pilavı Tarifi
23 Kasım 2016
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati