1 adet karnabahar
1 tutam maydanoz
2 adet soğan
bir tutam tuz
bir miktar zeytinyağı
2 adet havuç
Bir tutam karabiber
100 gr tavuk eti
3 çorba kaşığı un
4 diş sarımsak
3 su bardağı süt
bir miktar rendelenmiş kaşar peynir (üzeri için)

Karnıbaharı haşlayın. Haşlanan karnıbaharı fırın kabına alın. Soğanı,havucu ve tavuk etini küp şeklinde kesin. Tavaya sıvıyağ alın üzerine soğan, havuç tavuk etini alın ve soteleyin. Karnıbaharın üzerine tavuk etini alın. Beşamel sos için tencereye unu alın. Üzerine 3 su bardağı sütü ekleyin. Üzerine zetinyağı tuz, karabiber ilave edip bir beşamal sosu hazırlayın. Beşamel sosu fırın kabına alın üzerine kaşar peynir ekleyin. Önceden ısıtılmış 180 decelik fırında pişirin.