Malzemeler
- 2 Çorba Kaşığı Badem
- 2 Çorba Kaşığı Fındık
- 2 Çorba Kaşığı Fıstık
- 1 Kg Havuç
- 5 Adet Kakule
- 4 Diş Karanfil
- 1 Litre Süt
- 3 Çorba Kaşığı Süt Tozu
- 1 Tatlı kaşığı Tarçın
- 2 Çorba Kaşığı Tereyağı
- 2 Su bardağı Toz Şeker
- 1 Çay kaşığı Zerdeçal
Hazırlanışı
Sütü tencereye koyup içine rendelenmiş havucu ekleyin ve havuçlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Süt tozunu, toz şekeri, tereyağı ve tüm baharatları ilave edin, ocağı kapatıp 10 dakika dinlendirin. Arzunuza göre fındık, badem, fıstık, limon dilimi ve peynir ile servis yapın