Malzemeler
- 2 Çorba Kaşığı Badem
- 2 Çorba Kaşığı Fındık
- 2 Çorba Kaşığı Fıstık
- 1 Kg Havuç
- 5 Adet Kakule
- 4 Diş Karanfil
- 1 Litre Süt
- 3 Çorba Kaşığı Süt Tozu
- 1 Tatlı kaşığı Tarçın
- 2 Çorba Kaşığı Tereyağı
- 2 Su bardağı Toz Şeker
- 1 Çay kaşığı Zerdeçal
Hazırlanışı
Sütü tencereye koyup içine rendelenmiş havucu ekleyin ve havuçlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Süt tozunu, toz şekeri, tereyağı ve tüm baharatları ilave edin, ocağı kapatıp 10 dakika dinlendirin. Arzunuza göre fındık, badem, fıstık, limon dilimi ve peynir ile servis yapın
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Karanfilli Havuç Helvası
27 Mayıs 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.