Fincan Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
1 litre süt (5 su bardağı süt),
2,5 türk kahvesi fincanı şeker,
2 türk kahvesi fincanı tepeleme un,
1 paket vanilya (10 gr),
1 yemek kaşığı margarin.
Üzeri İçin:
Bolca hindistan cevizi.
1 paket bitter çikolatanın yarısı.
Fincan Tatlısı Tarifi
Fincan Tatlısı Tarifi
Sponsorlu Bağlantılar
Fincan Tatlısı Yapılışı
Tencereye şekeri, unu ve azar azar sütü koyup karıştıralım.
Orta ateşte koyulaşana kadar karıştırarak pişirelim ve ocaktan alalım.
Üzerine margarini ve vanilyayı ilave edip iyice karıştıralım.
Kahve fincanlarını muakkak su ile ıslatalım.
Hazırladığımız muhallebiyi fincanlara paylaştıralım.
Oda sıcaklığında soğuyan muhallebileri 4-5 saat buzdolabında dinlendirelim.
Muhallebiyi fincandan çıkarmak için, bıçağın kesmeyen tarafı ile fincanın kenarından geçip hava almasını sağlayalım.
Bir tepsiye bolca hindistan cevizi dökelim.
Sonra fincanı ters çevirip sallayarak hindistan cevizinin üzerine kalıp haline gelmiş olan muhallebiyi düşürelim.
Daha sonra dikkatlice hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alalım.
Tatlımızın üzerini rendelediğimiz çikolata ile süsleyip servis yapalım.
Not: Derin bir kapta üzerini streçleyip dolapta saklayınız.
Toplam 4 fincan büyük 4 fincanda küçük tatlı çıkıyor.
buSe
Yastığına rimel bulaşmadan büyümez hiçbir kadın.

Üyelik tarihi
17 Mart 2015
Bulunduğu yer
Onun KaLbindee
Yaş
26
Mesajlar
2.056
Seslenildi
45 Mesaj
Etiketlendi
8 Konu
Ruh Hali
Fincan Tatlısı Tarifi
06 Temmuz 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Normal