
Yönetim ile ilk toplantısını yapan başkan Usta, hemen N'Doye'nin parasını ödedi. Tüm ödemeler bu hafta
Trabzonspor'un hafta sonu yapılan kongresinde 3 bin 62 oyla başkanlığa seçilen Muharrem Usta ve yönetim kurulu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Usta ve ekibinin ilk icraatı ise N'Doye başta olmak üzere ödemeleri çok geçen bazı futbolcuların parasını yatırmak oldu. Muharrem Usta, eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, eski ve yeni yöneticilerin katıldığı tören, yönetim kurulu odasında gerçekleştirildi. Usta, mazbatasını aldıktan sonra ilk açıklamasını yaptı. Usta, çok önemli ve tarihi bir kongreyi geride bıraktıklarını vurgulayarak, "Trabzon'dan tüm dünyaya çok iyi sinyaller verdik. Bunu çok önemsiyorum. Çünkü bizim birlik ve beraberliğe gerçekten ihtiyacımız var" diye konuştu.
Yeni bir şey söylemek lazım
Usta, üzerlerinde büyük bir sorumluluk olduğunu da ifade ederek, şöyle konuştu: "Büyük kulüplerin her zaman büyük başarılara ihtiyacı var. Camia olarak ayağa kalkacağız ve çok büyük başarılara imza atacağız. Bundan sonra artık yeni yürüyüşümüz el ele kol kola olacaktır. Bundan sonrasının hayırlı olmasını diliyorum." Usta, futbolculara gerekli ödemeleri bu hafta içerisinde yapacaklarını da vurgulayarak, "Dün dünde kaldı cancağızım bundan sonra yeni bir şey söylememiz lazım. Futbolcuların sıkıntılarını bu hafta içerisinde gidereceğiz" dedi.
ARACININ KAPISINA KADAR GETİRDİ
Törenin ardından bir süre başkanlık makamında oturan ikili, daha sonra idari binanın kapısına çıktı. Burada personelle vedalaşan Hacıosmanoğlu'nu Muharrem Usta aracına kadar uğurladı. Aracın camından halefiyle el sıkışan Hacıosmanoğlu, daha sonra alkışlar arasında tesislerden ayrıldı.
Yunus Emre SEL
Jön TüRk

Üyelik tarihi
14 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Başkent
Mesajlar
33.815
Seslenildi
2159 Mesaj
Etiketlendi
342 Konu
Mazbatayı aldı ödemeyi yaptı
09 Aralık 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
Bunu hiç unutma Evlat ! Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır ve bugünkü refahı;devam edegelen sömürgeceliği ,döktüğü kan,akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur . . .
Aliya İzzetbegoviç
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Aliya İzzetbegoviç
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Hybrid-Şeklinde