
FETÖ/PDY ve kripto subaylara yönelik yürütülen soruşturması kapsamında İzmir'de gözaltındaki bir şüphelinin ifadesi sonrası 23 Ağustos'ta gözaltına alınan ve 'PKK ve FETÖ' işbirliği kapsamında da uzman polislerin yer aldığı özel ekiplerce sorgulanan Maçka İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Zabit Zengin'in emniyetteki işlemleri tamamlandı.
TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Geçen 30 Ağustos'ta üsteğmen rütbesi alması beklenen ve ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Teğmen Zengin, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından güvenlik önlemleri altında önce sağlık kontrolüne, ardından da tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Teğmen Zabit Zengin, sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Haberler.Com
JesT

Üyelik tarihi
05 Aralık 2016
Mesajlar
2.602
Seslenildi
157 Mesaj
Etiketlendi
30 Konu
Ruh Hali
Maçka Jandarma Komutanı Zabit Zengin Tutuklandı
05 Eylül 2017
FETÖ'nün kripto subaylarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında alınan Maçka İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Zabit Zengin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter

Normal