Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Penia
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik

Yeni Konu İnce: Kimse babasının hesabını veremez

30 Ocak 2019
1

İnce: Kimse babasının hesabını veremez

CHP'nin, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği Muharrem İnce, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer'e yönelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirisine tepki göstererek, ''Kimse babasının hesabını veremez, kardeşinin hesabını veremez. Suç varsa kişiye aittir'' dedi.

CHP’li Muharrem İnce, Konya’nın Seydişehir ilçesinde, partisinin seçim bürosunun açılışına katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer’e yönelik yaptığı eleştirilere tepki gösterdi.

”KİMSE BABASININ, KARDEŞİNİN HESABINI VEREMEZ”

Suçun kişiye ait olduğunu vurgulayan İnce, ”Kimse babasının hesabını veremez, kardeşinin hesabını veremez. Suç varsa kişiye aittir. Madem öyle ben de Seydişehir’den sana şu soruyu sorayım; Sen kırk sene önce belediye başkanlığın dönemindeki yaptıklarının hesabını ver. İşine geldiğinde kardeş ayrı, parti ayrı diyorsun da, bizim belediye başkanına gelince aile aklına geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk’ün partisidir, Kuvayi Milliye’nin partisinin, kurtuluşun partisidir, direnişin partisidir. Utanmadan sıkılmadan, terör örgütleri ile yan yana getiriyorsun. Bu hareketinle teröre en büyük hizmeti yapıyorsun. Kurtuluş Savaşı’ndan sonra beka sorunu 2’nci Dünya Savaşı’dır. Türkiye’nin beka sorunu diye bir şeyi olamaz, olsa olsa koltuk sorunu olur” dedi.


“KAŞIKLA VERECEKLER, KEPÇEYLE ALACAKLAR”

Eleştirilerini sürdüren İnce, ”Seçim yaklaşırken duyacaklarınız şunlar; ‘FETÖ’nün iadesi yolunda çalışmalar hızla sürüyor’, ‘Suriye’ye harekat yapılacak.’ Bu aralar bu masalları dinleyeceksiniz. 31 Mart’a kadar indirim, 31 Mart’tan sonra bindirim başlayacak. Kaşıkla verecekler, kepçeyle alacaklar. 10 kat zammı bekleyin. Muharrem İnce bir şey diyorsa, bir bildiği vardır” diye konuştu. DHA

Yusuf bunu beğendi.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
04 Şubat 2016
Mesajlar
6.322
Seslenildi
261 Mesaj
Etiketlendi
48 Konu
Standart Cevap: İnce: Kimse babasının hesabını veremez
31 Ocak 2019
2
sıkıyönetimli yıllarda alınan karar o günkü şartlar içersinde yaşanmış gelmiş geçmiş akli selim olan insanlar bunu konuşmamalı..

Karar verecek izmir halkı onlar daha iysini bilir..
hıhım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
28 Kasım 2016
Mesajlar
3.458
Seslenildi
359 Mesaj
Etiketlendi
114 Konu
Standart Cevap: İnce: Kimse babasının hesabını veremez
31 Ocak 2019
3
sayın C.B. ilerde kendi çocuklarına söylenecekleri şeyleri hayal etse işte birazcık empati çok değil
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj