Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Ünal Yavuz, üniversite ile şehir iş birliğini güçlendirmek ve toplumsal kalkınmayı geliştirmek amacıyla kentte bulunan STK temsilcileriyle toplantı düzenledi.
Yavuz, Ensar Vakfı, Cihannüma Dayanışma Derneği, İmam Hatip Mezunlar ve Mensuplar Derneği ve TÜGVA gibi kuruluşları toplantıya davet ederken, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Mimar Odası gibi örgütleri çağırmadı.
ADD Samsun İl Şube Başkanı Işık Özkefeli, “Toplantıya katılan birçok kuruluşun din ve maneviyat üzerine çalışıyor olması, akıl ve ilim yolunda olması gereken ilk adım şehri Samsun'umuzun 19 Mayıs Üniversitesi'ne asla yakışmamıştır” diye konuştu.
Damla



Üyelik tarihi
14 Aralık 2014
Bulunduğu yer
İzmir.
Mesajlar
45.997
Seslenildi
8368 Mesaj
Etiketlendi
235 Konu
Rektör’ün davetli listesinde Ensar var, ADD yok
13 Eylül 2020
Rektör’ün davetli listesinde Ensar var, ADD yok
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Years and years.

Normal