Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By SEKA
  • 1 Post By Elif
Seçenekler
Seçenekler
Stil
SEKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
08 Haziran 2015
Bulunduğu yer
İstanbul
Yaş
39
Mesajlar
5.084
Seslenildi
220 Mesaj
Etiketlendi
55 Konu
Ruh Hali
Mutlu

Yeni İğrenç olayda tutuklu sayısı 21'e çıktı

13 Haziran 2015
1



Atatürk İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi G.S.Ç., iddiaya göre okuldaki bir arkadaşına erkeklerle cinsel ilişkiye girdiğini anlattı. Küçük kızın arkadaşı okul müdürüne durumu bildirmesi üzerine polise haber verildi. Emniyete götürülen G.S.Ç., ifadesinde Avluk Köyü'nde oturduğunu, kendisi gibi aynı yerde oturan Vedat Y.'nin de her Sabah okula giderken kendisine okul harçlığı verdiğini, bir defasında da pansiyona götürüp zorla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

Vedat Y.'nin bu olayın ardından kendisiyle cinsel ilişkiye girmeye devam ettiğini belirten G.S.C., Vedat Y. dışında ilçede aralarında öğrencilerin ve yetişkinlerin de bulunduğu erkeklerle para karşılığında ilişkiye girdiğini, bazı kişilerin de para, hediye karşılığı kendisine fuhuş yaptırmak istediğini anlattı. Bu ifadelerin ardından polis, 8 ve 9 Haziran'da kentte yaptığı operasyonda 30 şüpheliyi gözaltına aldı. Sorguların ardından adliyeye sevk edilen 10 kişi tutuklanırken, diğer sanıklar serbest bırakıldı.

11 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada yeni bilgi ve delillere ulaşan polis, dün yaptığı operasyonla serbest bırakılanları tekrar gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 11'i tutuklandı. 3 ayrı operasyonda gözaltına alınan 30 kişiden Vedat Y.'nin de aralarında olduğu A.Y. (41), A.P. (52), A.G. (23), D.G. (26), E.E. (51), İ.B. (33), N.T. (39), G.Y. (18), G.K. (61), H.A.G. (22), M.C.G. (24), R.Ö. (28), Y.G. (26), Y.K. (60), Y.B.K. (19), V.S. (18), O.D.E. (18), M.N (18), H.K. (19), H.K (18) isimli 21 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu. Yaşı küçük 9 kişi ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

BABA, OLAYIN ŞOKUNU YAŞIYOR

Olayla ilgili olarak 2 kişinin arandığı bildirilirken, Adana Oğuz Kağan Köksal Bakım ve Rehabilite Merkezi'ne yerleştirilerek psikolojik tedavisine başlanan G.S.Ç.'nin babası çoban 51 yaşındaki A.Ç. ise soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısına ifade verdi. İfadesinde olayın şokunu yaşadığını belirten baba, devlet korumasında olan kızının psikolojisinin kötüye gittiğini ve kızına bunları yaşatanların cezalandırılmasını istedi.

(DHA)

Elif bunu beğendi.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Elif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
35
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Melekgibi
Standart Cevap: İğrenç olayda tutuklu sayısı 21'e çıktı
13 Haziran 2015
2
Yazıklar olsun Erkeğiz diye ortalıkta gezmeyin be...
SEKA bunu beğendi.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj