Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
14 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Başkent
Mesajlar
33.815
Seslenildi
2159 Mesaj
Etiketlendi
342 Konu

Standart BBP Genel Başkan Yardımcısı Türkmen Dağı'nda

23 Kasım 2015
1



Alperen Ocakları'nın Türkmen Dağı'na gitme kararı sosyal medyada geniş yankı bulmuştu.

"DÜNYA BUNA SESSİZ KALIYOR"

Alperen Ocakları yaptıkları açıklamada "Orada açık şekilde katliam yapıyorlar. Dünya buna sessiz kalıyor. Biz Osmanlı'nın torunları Alperenler olarak, oradaki kardeşlerimize kanımız, canımız ve malımızla sizin yanınızdayız dedik ve destek vermek için 250 kişilik öncü birlik oluşturduk. Allah nasip ederse önümüzdeki hafta bu arkadaşlarla Suriye'ye Türkmen Dağı'na gideceğiz." demişti.

"CEHENNEMDEN BİLDİRİYORUM"

Sosyal medya bu açıklamayı konuşurken BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal'ın Suriye'ye gittiği ortaya çıktı. Kartal, Türkmen Dağı'nda Sultan Abdülhamit Tugayı komutanı Ömer Abdullah'la çekilen fotoğraflarını paylaştı. Kartal, "Cepheden bildiriyorum Bayır bucak Türkmen Dağı'nda hiçbir yer düşmedi yalan haberlere itibar ermeyin ama acil silah ihtiyacı var." diye yazdı.

Bunu hiç unutma Evlat ! Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır ve bugünkü refahı;devam edegelen sömürgeceliği ,döktüğü kan,akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur . . .

Aliya İzzetbegoviç


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Kaldırım Lehçesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neden yağıyorsun yağmur?
Neyi ıslatmak istiyorsun?
Cadde ıslak sokak ıslak; Islatmak istediğin gözlerimse;
Onlar zaten ıslak!
Üyelik tarihi
20 Kasım 2015
Yaş
34
Mesajlar
1.581
Seslenildi
122 Mesaj
Etiketlendi
26 Konu
Ruh Hali
Mahsun
Standart Cevap: BBP Genel Başkan Yardımcısı Türkmen Dağı'nda
24 Kasım 2015
2
Valla rabia işareti yapanlar biraz seslerini çıkartsalar.
Ayy söylenecek çok şey varda, yazık bana.
Aşk kısa bir sözcüktü,ben uzun cümlelerle sevmiştim seni..

Ve sonbahar sinsice yaklaşarak peşinde köpek gibi bir yalnızlığı üstüme sürüklüyor yine
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.