
İzmir'in Menderes ilçesinde bir minibüste seri katil Atalay Filiz’in yakalanmasında büyük rol oynayan iki şoför ile muavin ve pasta ustası bir yolcu; İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından ödüllendirildi.
İstanbul Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı Ankara'da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz'in, İzmir'in Menderes ilçesinde minibüste yolculuk ederken yakalanmıştı. Filiz’in yakalanmasına katkı sağlayanlar ise ödüllendirildi. İlk dolmuşa bindiği anda Atalay Filiz’i fark edip polise bildiren minibüs şoförü Mustafa Berber'e, oğlu ve muavini Özgür Berber'e, pasta ustası yolcusu Taha Gürses'e ve bindiği ikinci minibüsün şoförü Kenan Aka'ya İzmir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde, Başkan Zekeriya Mutlu tarafından birer Cumhuriyet altını verildi.
“ESNAF VE SANATKARLAR POLİSTİR,JANDARMADIR”
İzmir esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, "Minibüsçüler Odası üyelerinden Mustafa Berber ve yanında bulunan Pazar günleri yardımcı olan muavinlik yapan oğlu Özgür Berber ve aynı zamanda sabahın erken saatinde işine gitmek için Ürkmez’den Menderes’e giden pasta ustası Taha Gürses ve diğer şoför arkadaşımız Kenan Aka bu olayın aydınlanmasına katkı vermişlerdir. Esnaf sadece mal ve hizmetini satıp, karşılığında parasını alıp cebine koyup evine giden insan değildir. Esnaf ve sanatkarlar polistir, jandarmadır. Menderes karakolunda astsubay değiliz, emniyet müdürlüğünde polis değiliz ama biz toplumun refahı için bulunduğumuz bölgede yaşayan insanlar için çalışıyoruz. Bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz esnafları, tüm Türkiye’de aranan bir katil zanlısının esnaf arkadaşlarımız sayesinde yakalanması bizi gururlandırdı’’ dedi.
Milliyet
Jön TüRk

Üyelik tarihi
14 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Başkent
Mesajlar
33.815
Seslenildi
2159 Mesaj
Etiketlendi
342 Konu
Seri katili yakalatan dolmuşçulara ödül verildi
14 Haziran 2016
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
Bunu hiç unutma Evlat ! Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır ve bugünkü refahı;devam edegelen sömürgeceliği ,döktüğü kan,akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur . . .
Aliya İzzetbegoviç
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Aliya İzzetbegoviç
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Normal