Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
13 Şubat 2015
Mesajlar
2.939
Seslenildi
74 Mesaj
Etiketlendi
4 Konu
Ruh Hali
Acimasiz

Standart Türksat 4A Uydu Frekansları, Tüm Kanalların Uydu Frekans Bilgileri

26 Şubat 2015
1

Türksat 4A Uydu Frekansları, Tüm Kanalların Uydu Frekans Bilgileri

Türkiye'nin kendi uydusu artık devreye giriyor. Türksat 4A Uydusu 18 Eylülde aktif hale gelecek ve yayınların tümü bu uydu üzerinden gerçekleşecek. Show Tv Star Tv Kanal D TRT 1 Fox Tv Samanyolu ve diğer tüm kanalların Uydu frekansları ve şifreleri. Manüel olarak ayarlayabileceğiniz yeni uydu frekansları Uydu alıcılarınızı ayarlar bölümünden kaydettikten sonra ulaşabileceksiniz. Uydunuzun ayarlarını yapmadığınız taktirde Turksat 4a yayınından yararlanamayacaksınız...

Türkiyenin kendi uydusu artık devreye giriyor. Türksat 4A Uydusu 18 Eylülde aktif hale gelecek ve yayınların tümü bu uydu üzerinden gerçekleşecek. Show Tv Star Tv Kanal D TRT 1 Fox Tv Samanyolu ve diğer tüm kanalların Uydu frekansları ve şifreleri. Manuel olarak ayarlayabileceğiniz yeni uydu frekansları Uydu alıcınıza ayarlar bölümünden kaydettikten sonra ulaşabileceksiniz. Uydunuzun ayarlarını yapmadığkınız taktirde Turksat 4a yayınından yararlanamayacaksınız...

Uydu alıcısı ayarlama nasıl olacak, uydu cihazı ayarlamak için gerekli frekanslar nelerdir. Türksat 4A kanal frekans bilgileri nasıl girilir, eski uydu alıcıları için frekans bilgileri, 2014 yılında uzaya gönderilen Türksat 4A haberleşme uydusunun 42° Doğu yörüngesinde sağlayacağı ilave kapasiteyle 2014 yılında uydularımız üzerinden yayınlanan TV ve radyo sayısında ciddi bir artış beklenirken, birçok ulusal TV kanalının HD versiyonlarının da yayın hayatına başlayacağı düşünülüyor.

Bununla birlikte, HD yayınlara yer açılabilmesi ve uydu kapasitesinin en verimli şekilde kullanılabilmesi için Türksat 2A ve Türksat 3A haberleşme uydularımızdaki yayın parametrelerinde tekrar düzenleme yapılması ihtiyacı doğdu.


Bu nedenle, izleyicilerimize ait uydu alıcılarında standart kanal arama yöntemleriyle kanal listelerinin yeni frekanslara göre güncellenmesinde yaşayacakları zorlukları gidermek amacıyla, Türksat A.Ş. 2013 yılında hizmete sunduğu TKGS sistemini birçok uydu alıcısı üreten firmanın ürünlerine tanımlatıyor. Bu şekilde uydu alıcılarını satın alanların TV ve radyo kanallarında meydana gelecek değişiklikler otomatik olarak güncellenebiliyor.

TKGS (Türksat Kanal Güncelleme Sistemi) ile uyumlu uydu cihazları otomatik olarak güncelleme yapacağındam herhangi bir bilgi girişi yapılması gerekmemektedir.

Diğer uydu alıcıları içinse, 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek “Şebeke Taraması” yapılması gerekmektedir.

TÜRKSAT 4A UYDU FREKANS LİSTESİ TIKLAYINIZ...

" Kaybetmekten korkma!
Bir şeyi kazanmak için, bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma;
kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin "
Arif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
06 Şubat 2015
Bulunduğu yer
İstanbul
Mesajlar
2.481
Seslenildi
412 Mesaj
Etiketlendi
166 Konu
Standart Cevap: Türksat 4A Uydu Frekansları, Tüm Kanalların Uydu Frekans Bilgileri
06 Kasım 2016
2
kayboldum
Konu Arif tarafından (06 Kasım 2016 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: konum atin cabuk
Ukte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
14 Eylül 2016
Yaş
36
Mesajlar
3.046
Seslenildi
123 Mesaj
Etiketlendi
62 Konu
Standart Cevap: Türksat 4A Uydu Frekansları, Tüm Kanalların Uydu Frekans Bilgileri
06 Kasım 2016
3
Ben seg tv kullaniyorum ve otomatik ayarlama yapmak istiyorum ama frekanslarini bilmiyorum

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj