Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Maleficent
  • 1 Post By MURAT GÜNEŞ
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Maleficent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
09 Eylül 2015
Bulunduğu yer
istanbul
Mesajlar
1.752
Seslenildi
230 Mesaj
Etiketlendi
74 Konu
Ruh Hali
Melekgibi

Standart Being Mary Jane: TANITIM

27 Ekim 2015
1



BET kanalının sevilen drama dizisi Being Mary Jane aslında çoğu kişi tarafından biliniyor. Mara Brock Akil’in yarattığı Bad Boys 2 filminden tanıyacağınız Gabrielle Union başrolde dikkat çekiyor. Diziye katkısı ise inanılmaz derecede büyük. Yine dizinin yapımını Akil Productions üstlendiği için yapımcı koltuğunda Mara Brock Akil ile Salim Akil oturuyor.

Pauletta Patterson olarak bilinen haber spikeri dizide aslında Mary Jane’dir. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi eğitimini almış, en başarılı ve en disiplinli haber spikerini canlandıran aktris ise Gabrielle Union’dan başkası değil. Mary iş hayatında oldukça başarılı olmasına rağmen özel hayatında ve sosyal hayatında işler pek yolunda gitmez. Dışarıdan bakıldığında her şey gayet yolundaymış gibi gözükse de aşkı yanlış insanlarda araması, herkese dost gözüyle bakması başına hep farklı belalar açar. Yalnızlığın ortasında amaçsız bir kalabalıkla birlikte görünen Mary Jane bu tavırlarıyla bile kendisine hayran bırakmıştır.

Being Mary Jane konusu itibariyle gerçekten etkileyici bir içerik olduğunu kanıtlıyor. Elbette sadece konusuyla değil oyuncu kadrosuyla da oldukça iddialı bir yapım. Being Mary Jane başrollerine baktığımızda Margaret Avery, Raven Goodwin, Richard Roundtree, Aaron D.Spears, Richard Brooks, BJ Britt, Lisa Vidal, Latarsha Rose ve Omari Hardwick gibi isimleri görebiliyoruz.

İlk olarak 7 Ocak 2014 tarihinde ekranlarda gördüğümü Being Mary Jane hız kesmeden yoluna devam ediyor. 4 milyon izleyici ortalamasıyla yapımcılarını sevindiren dizi ilk sezonunda 8 bölüm yayınlamıştı. 3 Şubat 2015 itibariyle 2.sezonuna başlayan dizi 12 bölüm sonra sezon finalini verdi. Final bölümünden itibaren başlayan ve bitmek bilmeyen 3.sezon soruları bugünlerde son buluyor. 20 Ekim 2015 tarihinde BET ekranlarında Being Many Jane 3.sezonu ilk bölümü yayınlanacak.

MURAT GÜNEŞ bunu beğendi.
-





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.





-
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
10 Ekim 2015
Bulunduğu yer
MERSİN
Yaş
44
Mesajlar
1.280
Seslenildi
384 Mesaj
Etiketlendi
16 Konu
Standart Cevap: Being Mary Jane: TANITIM
27 Ekim 2015
2
Yabancı dizi seyredenler için güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık teşekkürler.
Maleficent bunu beğendi.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj