Yay Burcu 2016 Genel Bakış
Sevgili Yay burcu, 2016 yılına keyif verici olaylarla başlayacaksınız. Yılın geneline baktığımızda da keyfiniz yerinde olacak gibi görünüyor. Bazılarınız bu yıl içerisinde ev değişikliği ya da şehir değişikliği yapabilir. Bu durum kafanızı karıştırmasın, keyif alacağınız bir yıl olacak. 2016 yılında harekete ve eğlenceye hazır olmalısınız. Uzun süredir beklediğiniz fırsatlar bu yıl karşınıza çıkacak. Her türlü gelişmeler sizi memnun edecektir.

Yeni yıldan önce planlamanızı doğru bir şekilde yapmalısınız. Hedeflerinizi kafanızda netleştirin ve kendinize bir yol çizin. Söz konusu yol eğitim, özel ya da iş hayatınızla ilgili olabilir. Planlı yaşamak size fayda sağlayacak. Eğitim hayatınıza devam ediyorsanız, güzel gelişmeler olacak. Düşük notlarınızı yükseltmeye başlayacaksınız. İş dünyasına girmiş biriyseniz, işinizle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olacak. Yeni projeler üretecek, yeni başlangıçlar gerçekleştireceksiniz.

Yay burcu, söz konusu aşk hayatınız olduğunda da kısa süreli gerginlikler meydana gelecek. Kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlar olacak ancak bu durum partnerinizle aranızın açılmasına neden olabilir. Kendinizi biraz daha kısıtlamalısınız. Sorunları tek başınıza çözmek yerine partnerinizden yardım ya da görüş alabilirsiniz. Yalnızsanız, 2016 yılında aradığınız aşkı bulma ihtimaliniz de oldukça yüksek.

2016 yılında sosyal hayatınız da renklenmeye başlıyor. Arkadaşlarınızla daha olumlu paylaşımlarda bulunmaya başlayacaksınız. Değer verdiğiniz insanlarla yıllarca unutamayacağınız paylaşımlar yapabilirsiniz. Aktiviteleriniz yoğun bir şekilde devam edecek. Farklılık ihtiyacındasınız ve bu ihtiyacınız da fazlasıyla yerini bulacak. Hayatınızda yenilikler olacak Yay burcu.

2016 yılında iş, aşk, eğitim ve özel hayatınızda yoğunluk olacak ve siz de elinizden geldiğince hepsine yetişmeye çalışacaksınız. Zaman zaman enerjiniz düşüşe geçecek ancak genel olarak yılı çok iyi geçireceğinizi söyleyebiliriz. Yay burcu, 2016 yılında gezilere gidecek, uzun süredir planladığınız tatili yapma fırsatı yakalayacaksınız. Maddi açıdan sizi zorlamayacak girişimlerde bulunmanızda yarar var. Beklenmedik harcamaların gündeme gelmesi sıkıntıya düşmenize neden olabilir.