Bu riskten korunmak için ;
* Balığın gözleri parlak ve lekesiz olsun
* Tavuğu parça yerine bütün olarak alın
* Hazır çekilmiş kıymalardan kaçının
* Sığır eti parlak kırmızı, koyun eti ise pembe olmalı
* Yumurtayı kullanmadan hemen önce yıkayın
* Taze tavukları en fazla bir hafta saklayın
* Dondurduğunuz sebzeleri çözdürmeyin, doğrudan pişirin
* Pastörize sütleri 2-3 günde tüketin
* Dolabın kapaklarını uzun süre açık bırakmayın
* Etler ile sebze-meyveleri birbirine temas ettirmeyin
* Yemeği dışarıda en fazla 2 saat soğutun
Nutella


Üyelik tarihi
19 Kasım 2016
Mesajlar
36.461
Seslenildi
2279 Mesaj
Etiketlendi
107 Konu
Ruh Hali

Aklınızda olsun!
16 Şubat 2019
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter