12 Mart'ta deplasmanda oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. tur maçında Beşiktaş, deplasmanda Club Brugge'e 2-1 mağlup olmuştu. 18 Mart'ta oynanacak rövanş mücadelesi öncesinde Siyah-beyazlı renklere gönül veren taraftarlar Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maça büyük ilgi gösterdi ve satışa çıkarılan bütün biletleri tüketti. Konuyla ilgili olarak Beşiktaş'ta resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. İşte o açıklama;

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanşında Club Brugge ile 19 Mart Perşembe günü saat 22.05’te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı maçın biletleri tükendi.

Club Brugge karşısında siyah-beyazlılarımıza destek olmak için Atatürk Olimpiyat Stadı tribünlerini dolduracak Büyük Beşiktaş Taraftarı’na teşekkür ederiz.

Rekor yolda

Siyah-Beyazlı taraftarlar, Liverpool maçında stadın büyük bölümünü doldurmuş ancak UEFA rekoru kıramamıştı. 19 Mart Perşembe günü oynanacak Club Brugge maçında bilet satın alan taraftarların hepsinin gelmesi halinde Beşiktaşlı taraftarlar UEFA Avrupa Ligi taraftar rekoru kıracak.

Beşiktaş nasıl tur atlar?

İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçta mutlaka galibiyet gerekiyor. Siyah-Beyazlılar'a, 1-0 ya da 3-1, 4-2 gibi gollü iki farklı galibiyetler gerekli.

Kartal'ın 2-1'lik üstünlüğünde ise mücadele uzatmaya gidecek. Her türlü beraberlik ve yenilgilerde ise turu geçen taraf Club Brugge olacak.

Siyah-Beyazlılar bir önceki turda Liverpool'a deplasmanda 1-0'lık skorla boyun eğmiş, rövanşı Tolgay Arslan'ın golüyle 1-0 galip bitirmişti. Penaltı vuruşlarında 5-4'lük üstünlük kuran temsilcimiz tur biletini kapmıştı.

Beşiktaş, Club Brugge engelini de geçtiği takdirde UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalma başarısı gösterecek.