Huawei'nin yeni amiral gemisi P10 modeli henüz satışa sunulmadı ama firma şimdiden bir sonraki model için konuşmaya başladı. Peki Huawei P11 ne zaman ve nerede tanıtılacak dersiniz?

Bu yıl geride bıraktığımız Mobil Dünya Kongresi'nde P10 isimli modelini tanıtan Huawei, aslında birkaç senedir Nisan ayında kendi etkinliğini düzenlemeyi tercih ediyordu. Bu yıl farklı bir karar aldılar ve sebebini de Huawei'nin yaptığı resmi açıklamayla öğrenmiş olduk.
Neden Mobil Dünya Kongresi?
Görünüşe göre önümüzdeki yıl da bu yılki gibi Mobil Dünya Kongresi'ne katılmayı planlıyorlar. Zira Huawei'den Bruce Lee'nin (Evet isim gerçek.) yaptığı açıklamaya göre P10'un halefi P11, yine Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacak.
Hatta bu konuda kesin bir karar vermediklerini ama bu yıl olduğu gibi belki de Mobil Dünya Kongresi öncesinde düzenlenecek bir etkinlik ile yeni amiral gemilerini tanıtabileceklerini belirtti.
Bu yıl Mobil Dünya Kongresi'ne katılmalarının sebebini de açıklayan Lee, Avrupa'da düzenlenen bir etkinlikte tanıttıkları yeni cihazlarını yine Avrupa pazarına çok daha hızlı sokabileceklerini düşündüklerini söyledi.
shiftdelete
Farkedmez

Üyelik tarihi
13 Nisan 2016
Bulunduğu yer
Tel'aran'rhiod
Mesajlar
20.014
Seslenildi
1781 Mesaj
Etiketlendi
96 Konu
Huawei P11 ne zaman tanıtılacak?
09 Mart 2017
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter

Normal