Oppo Reno 3 Pro özellikleri
Oppo Reno 3 Pro’ya tasarımsal olarak baktığımızda oldukça şık ve dinamik bir telefon bizleri karşılıyor. Ayrıca tasarımda trend tercihler yapıldığı da gözden kaçmıyor.

Reno 3 Pro’nun ekran tarafında, 6.5 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana yer veriliyor. Ön kameralar da bu ekranın içerisinde yer alıyor.

Telefonun donanım tarafında ise orta – üst segment özellikler yer aldığını görüyoruz. Telefon, kalbindeki Snapdragon 765G işlemcisinden güç alıyor. Buna ek olarak telefona 12 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza eşlik ediyor.

Cihaz 4 arka kamerayla geliyor. 48 Megapiksellik ana kameraya; 13 Megapiksel telefoto lens, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel siyah – beyaz kamera eşlik ediyor.

Reno 3 Pro, arka kamerası ile Full HD çözünürlüğünde ve 60 FPS’te videolar kaydedebiliyor. 4K çözünürlüğünde ise 30 FPS çekim yapabiliyor.

Telefonun ön tarafında ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya yer verildiğini görüyoruz.

Android 10 işletim sistemi ile kutusunda çıkan telefonun arayüz tarafında ise ColorOS 7 yer alıyor.

Telefonun asıl dikkat çeken özelliği ise batarya tarafı oluyor. 4.025 mAh kapasiteli bataryadan beslenen telefon, 30W şarj adaptörü ile birlikte yaklaşık 1 saatte şarj olabiliyor.

Oppo Reno 3 Pro fiyatı
Telefonun fiyatı 6.999 TL olarak açıklandı.