2 kaşık yağ
2 iri soğan
1 iri pırasanın beyazı
2 orta boy patates
2,5 kilo et suyu
1 bağ maydanoz
tuz
Soğan, pırasa ve patatesleri soyup, boylamasına dörde yarın, sonra enlemesine ince ince doğrayın.
Süzdükten sonra bir tencerede kızdırdığınız yağa atıp 4-5 dakika kavurun, etsuyunu ve tuzunu koyup yarım saat kadar pişirin.
Elif


Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
35
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali

Hal Çorbası Tarifi
10 Mart 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.