Malzemeleri
20 gr un
10 gr galeta unu
5 gr tozşeker
5 gr tereyağı
2 çorba kaşığı krema
50 gr bitter çikolata
Tane kırmızı biber
Tane karabiber
Hazırlanışı
Fırında çikolata ve farofa soslu muz
Muzu soyup dörde bölün. Yağlı bir kaba alıp üzerine hiçbir şey sürmeden fırında pembeleşinceye kadar kızartın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile iyice karıştırın. Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya alın. Unlar pembeleşinceye kadar kavurun. Tozşekeri ve biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi kremalı çikolatayla karıştırın. Muzun üzerine dökerek servis yapın.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Banna Asada Tarifi - Brezilya Mutfağı
10 Mart 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.