Tavuk Sarma (Kievski) Tarifi - Rus Mutfağı
Malzemeler
tatlı kaşığı tereyağı
8 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
2 diş sarmısak
1 çorba kaşığı kıyılmış dereotu
1 su bardağı un
2 adet yumurta
1 su bardağı galeta unu
Kızartmak için: Sıvıyağ
Tavuk Sarma (Kievski) Yapılışı
TAVUK göğüslerini parçalamadan ortadan ikiye kesin. Ayrı bir yerde tereyağı, rendelenmiş kaşar peyniri, kıyılmış sarmısak ve dereotunu harmanlayın. Karışımı tavukların içlerine pay edin. Daha sonra sıra ile una, çırpılmış yumurtaya ve galeta ununa bulayın. Kızgın sıvıyağda kızartın. Dilediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.