İspanya'da konut balonunun zirve yaptığı dönemde yapılan ve 1 milyar dolara mal olan bir havalimanı, şirketin konut krizi sırasından iflas etmesi üzerine mallarının açık artırmaya çıkarılmasıyla, 10 bin dolara alıcı buldu.
100 BİN KATI DÜŞÜK FİYATA SATILDI
Bir grup uluslarası yatırımcının verdiği teklif, havalimanı için verilen tek teklif oldu. Bu şekilde havalimanı 100 bin katı daha düşük fiyata satılmış oldu.
ÇİNLİ ŞİRKETLERİN AVRUPA'YA GİRİŞ KAPISI OLACAK
Uluslararası yatırımcılar arasında Çinliler de yer aldı. Çinli yatırımcılar Tzaneen International, havalimanını Çinli şirketlerin Avrupa'ya giriş kapısı olarak kullanmak istediklerini söyledi.
Havalimanının satış işlemi henüz tamamlanmadı. Ancak başka bir teklifin gelmesi de beklenmiyor.
MADRİD'E 235 KM UZAKLIKTA
Ciudad Real havalimanı, Madrid'in 235 km uzağında yer alıyor ve zamanında Madrid'in Barajas havalimanına alternatif olarak düşünülmüştü.
Mehmet


Üyelik tarihi
08 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Kocaeli.
Mesajlar
4.699
Seslenildi
294 Mesaj
Etiketlendi
37 Konu
Ruh Hali
1 Milyar Dolara Mal Oldu, 10 Bin Dolar Satıldı
19 Temmuz 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
Dert etme,dua et..

Normal