Malzemeler

125 gr. tereyağı
2/3 su bardağı pudra şekeri (Yarım su bardağından biraz daha fazla) (Eğer eviniz de pudra şekeri yoksa toz şeker de kullanabilirsiniz ancak yumurta ve tereyağıyla iyice karıştırarak eritmelisiniz.)
2 yumurtanın sarısı
1 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğu rendesi
1/2 su bardağı mısır unu (Yarım su bardağı)
1/2 paket kabartma tozu (Yarım paket)
Aldığı kadar un
Yapılışı

Oda sıcaklığındaki tereyağı ve pudra şekerini karıştırın. Diğer malzemeleri de ekleyerek yoğurun.
Unu, elinizle yuvarladığınızda dağılmayacak ancak oldukça sert bir hamur olana dek ilave edin.
Hamuru merdane ile un serpilmiş tezgahta 1 cm. kalınlığında açın.
Büyük ve ağız kısmı düz bir çay bardağı ile yuvarlaklar çıkararak yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
175 dereceye ısıtılmış fırında üzerini kızartmadan, yaklaşık 15 dakika pişirin.
Afiyet Olsun..