Demet Şener, 10 yıllık eşi İbrahim Kutluay'dan boşandığıyla ilgili iddialara 'Bizi ayırmaya çalışmaktan bıkmadılar' diye isyan etti.
Son 1 yıldır haklarında sürekli "Boşanıyorlar" şeklinde haberler çıkan Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın bu kez de evliliklerini resmen sonlandırdığı iddia edildi. İddiaya göre; Kutluay çifti birkaç gün önce Bursa'da görülen bir davayla evliliklerini gizlice noktaladı. Hatta Demet Şener'in boşanırken gizli bir protokole imza attığı bile iddia edildi.
Bu haberler üzerine Demet Şener şunları söyledi: "Biz artık açıklama yapmaktan bıktık insanlar bize ayırmaya çalışmaktan bıkmadı. Kesinlikle boşanma gibi bir durum sözkonusu değil. Bu haberler devam ederse yasal haklarımızı artık kullanma kararı aldık."
Üyelik tarihi
02 Şubat 2015
Yaş
47
Mesajlar
167
Seslenildi
64 Mesaj
Etiketlendi
13 Konu
Demet Şener o iddiaya isyan etti!
12 Şubat 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati