Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
20 Kasım 2020
Mesajlar
3.432
Seslenildi
38 Mesaj
Etiketlendi
5 Konu

Papatya2 2021 Modası

22 Aralık 2020
1


İlk sıra gerçekten de onun; trend basamaklarını yavaş yavaş tırmanan deri trenchcoatlar



Son moda haftalarını şöyle bi gözden geçirdiğimizi gördüğümüz tek şey onlardı; Matrix dönemlerini yine önümüze serer gibi cool cool bize bakan deri trenchcoatlar. Bunlardan bir tane edinmek adeta 2021'in sonbaharına ve ilkbaharına yatırım gibi.


"Jazzy Prints" yani süslü baskılı her parça

Başta dış giyim olmak üzere "Jazzy Print" desenli taytlar, sweatshirtler, kot ceketler 2021'de bizi neşelendirmek için sıraya girecek gibi.


"Chubby Botlar"

Kalın tabanlı, dar boğazlı, çok rahat ve genellikle iki renkli; işte karşınızda chubby botlar. Onlarla hem topuklu ayakkabının özgüvenini, hem kalın tabanın rahatlığını, hem de derinin şıklığını taşımış oluyoruz. Sıcacık kalmak da cabası. Bu botları bir kenara yazın; herkeste göreceksiniz.


Yüksek belli Jean pantolonlar

Yüksek bel yüksek bel olalı böyle bir yükseklik görmedi çünkü modanın son döndüğü kulvar belimizi inanılmaz rahat ettirmekle yükümlü gibi. Eskisinden de yüksek belli jeanlerin üzerine crop top'lar ve üzerine de sıcacık tutan bir hırkayla kış kombinlerimiz şimdiden hazır.


Oversize Paltolar

Bu kış için palto alışverişi yapmak aklınızda varsa bizden size 2021 modasını yakalamanız için mükemmel bir tavsiye; paltonuzu hem oversize model seçin içine istediğiniz kalınlıkta şeyleri rahatça giyin, hem de renklerini daha renkli şeylerden seçmeye özen gösterin.


Yüksek belli kumaş pantolonlar

2021'de en rahat edecek yer bel bölgemiz gibi duruyor. Asla üşümeyeceğimiz de kesin Kumaş pantolonlar da oldukça İspanyol ve oldukça yüksek bel bu sene.


Çok şık çok rahat terlikler

Crocs ya da Birkenstock gibi çok rahat ama şık durmayan terliklerle 2020'de bol bol gezdik. 2021 evden çıkamadığımız dönemlerin acısını çıkartmak için terlikleri aşırı cool ve şıklık detaylı istiyor gibi hissediyoruz Deri, zincir detaylı loafer görünümünde terliklerden bir tane edinmenizi öneririz.


Kalın tabanlı çorap çizmeler

2021 modasına sadece yüksek beller mi damga vuracak sandınız Kalın tabanlı botlar da geri döndü, üstelik elbiselerin altına giymeyi pek sevdiğimiz çorap çizmelerle güçlerini birleştirdi.




Küpe partisi!


Kulaklarda bir küpe partisi bu sezonun "en"lerinden. Çeşit çeşit küpeler kulağın her yanından parlayarak tarzınızı bohemleştirmeye geliyor. 2021'in aksesuar modası da belli olmaya başlıyor.


Triko elbiseler

Tek parça triko elbiseler 2021 modasında hafif dökümlü ve renkli tarzda yine karşımıza çıktı. Çoraplarla, çizmelerle ve kabanlarla kombinlemesi çok kolay olduğu için bizi çok sevindirdi.


Bol bol kalın pileler


Pileyi de 2021 modasında bol bol göreceğiz gibi duruyor. Üstelik sırf eteklerde değil, tulumlarda, pantolonlarda hatta gömleklerde bile kalın pilelere hazırlanın.


Uzun cardigan hırkalar

Çizmelerin ve taytların kurtarıcısı mükemmel cardiganlarla bu sene de çok içli dışlıyız. Ama bu sene bu uzun hırkaların boyları daha da uzun.





Baskılı kemerler revaçta


2021'de ceket bile giyseniz belini bir kemerle belli etme vaktidir. Çünük bu yıla damgasını vuracak bir diğer akım da kemer akımı olacak. Paltoların, boyundan sarkıtılan uzun atkıların, gömleklerin hatta belki sweatshirtlerin bile koca koca tokalı kemerlerle işbirliğini zevkle izleyecek gibiyiz.


Püsküllü ceketler

2020 nerdeyse hep evde geçmişken 2021'de moda "biz buradayız" diye bağırmak istiyor olabilir. O yüzden de ceketlere çok yakışan püskül detayı hayatımıza yine giriyor. Bu Western havasını da sivri burunlu çizmelerle çok yakıştırıyoruz.




Serdüşes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
15 Haziran 2017
Bulunduğu yer
Uzaklarda bir yer'lerde.
Mesajlar
3.200
Seslenildi
145 Mesaj
Etiketlendi
14 Konu
Ruh Hali
Cokasik
Standart Cevap: 2021 Modası
23 Aralık 2020
2
Küpeler güzelmiş.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

''Gözleri aşkla gülen, sade söğüt dalısın...''
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj