Malzemeler :
2 adet tavuk göğsü
5-6 kaşık yoğurt(susuz)
5-6 kaşık mayonez
Dereotu
Pul biber
Tuz
Tavuk Salatasının Yapılışı :
Öncelikle tavuk gögüslerini yıkadıktan sonra sıcak suda haşlayalım. Piştiğinden emin olduğumuz tavukları daha sonra soğuyunca küçük parçalara, ince parçalara bölelim.
Parçalanmış haldeki tavuk gögüsleri soğutulduktan sonra yoğurt, mayonez ve dereotu ile bir tutam da tuz ilave edilerek karıştıralım. Daha sonra bir kaba alarak üzerine pul biber serpin.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
35
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Tavuk Salatası
13 Nisan 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.