Malzeme
1 kg ıspanak kökü, 1 adet soğan, 1 kahve fincanı zeytinyağı, 1 kahve fincanı mısır, 2 adet közlenmiş kırmızı biber, 1 limonun suyu, tuz
Yapılışı
Ispanak köklerini 4 kez yıkadıktan sonra sirkeli su içince 1 saat bekletin. Ardından tekrar bir su yıkayıp suyunu süzdürmesini sağlayın. Soğanı yemeklik olarak doğrayın. Tavaya yağın yarısını dökün. Soğanları soteleyin. Ardından kökleri ekleyip sotelemeye devam edin. Kökler yumuşadıktan sonra ocaktan alın. Servis kabın içerisine düzgünce yerleştirin. Üzerine doğradığınız kırmızı biberleri ve mısırları ilave edin. Bir bardağın içine kalan zeytinyağını, limon suyunu,tuzu ve karabiberi ekleyip iyice karıştırın. salatanın üzerine döküp servise sunun.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
35
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Ispanak Kökü Salatası
13 Nisan 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.