Malzemeler
4 su bardağı su
500 gram karides
2 çorba kaşığı sirke
2 çorba kaşığı kıyılmış taze soğan,1 tatlı kaşığı salça
1 çorba kaşığı ayçiçek yağı
1 çay kaşığı tuz
yarım su bardağı yağsız yoğurt
1 tatlı kaşığı hardal
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
Hazırlanışı
Dört su bardağı suyu kaynatalım.
İyice kaynayınca,içine karidesleri atıp yaklaşık on dakika kadar haşlayalım.
Soğunca kabuklarını ayıklayalım.
Tuz ve yağla karidesleri harmanlayalım.
soğan,hardal,yoğurt,sirke,salça ve maydanozu karıştıralım.
Haşladığımız karideslerin yanında bu sosu servise sunalım.
Alıntı

Asrevya

Üyelik tarihi
03 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Antalya
Mesajlar
20.169
Seslenildi
1439 Mesaj
Etiketlendi
51 Konu
Karides Salatası
18 Şubat 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
Değeri değere değen kavrar.
Bilgi kokmayan karşı çıkışlarda cehalet kokusu ve kompleks vardır.