Malzemeler
3 Adet kabak
3 Diş sarımsak
4 Çorba kaşığı yoğurt
1 Çorba kaşığı mayonez
1 Su bardağı iri çekilmiş fındık 2-3 Çorba kaşığı sıvıyağ
4-5 Dal dereotu
Tuz
Hazırlanışı
Kabakları temizleyip rendeleyin.
Teflon tavada sıvıyağını kızdırıp kabakları ilave edin, suyunu çekene dek rengini sarartmadan kısık ateşte ve sürekli karıştırarak kavurun.
Ateşten alıp soğuması için bekletin.
Bir kasede yoğurt, ezilmiş sarımsak, mayonez, tuz ve iri çekilmiş fındığı karıştırın.
Kabak iyice soğuyunca yoğurtlu karışımı ekleyip karıştırın.
Servis tabağına alıp dereotu dalları ile süsleyerek servis yapın.
Alıntı
Asrevya
Üyelik tarihi
03 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Antalya
Mesajlar
20.169
Seslenildi
1439 Mesaj
Etiketlendi
51 Konu
Fındıklı Kabak Salatası
18 Şubat 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
Değeri değere değen kavrar.
Bilgi kokmayan karşı çıkışlarda cehalet kokusu ve kompleks vardır.