Malzemeler
1 parça tavuk göğüs eti
1 konserve garnitür
1 mini konserve haşlanmış mısır
1 adet göbek marul
2 diş sarımsak
4 yemek kaşığı yoğurt
2 çay kaşığı pul biber
2 çay kaşığı nane
2 çay kaşığı karabiber
Adım1
İlk olarak tavuğun haşlanması gereklidir. Tek olarak tavuk haşlanır.
Adım2
Yoğurt bir kase içerisine koyulur ve içerisine rendelenmiş sarımsak eklenir. Ardından tuz ve pul biber de eklenerek iyice karıştırılır.
Adım3
Marul iyice yıkanır ve ardından ince olarak kesilir. Bu sırada garnitür ve mısır süzülerek yeniden sudan geçirilir.
Adım4
Marul, mısır ve garnitür bir kabın içerisinde karıştırılır.
Adım5
Haşlanmış tavuk ve sarımsaklı yoğurt da eklenerek iyice karıştırılır.