Malzemeler

1 parça tavuk göğüs eti
1 konserve garnitür
1 mini konserve haşlanmış mısır
1 adet göbek marul
2 diş sarımsak
4 yemek kaşığı yoğurt
2 çay kaşığı pul biber
2 çay kaşığı nane
2 çay kaşığı karabiber

Adım1

İlk olarak tavuğun haşlanması gereklidir. Tek olarak tavuk haşlanır.

Adım2

Yoğurt bir kase içerisine koyulur ve içerisine rendelenmiş sarımsak eklenir. Ardından tuz ve pul biber de eklenerek iyice karıştırılır.

Adım3

Marul iyice yıkanır ve ardından ince olarak kesilir. Bu sırada garnitür ve mısır süzülerek yeniden sudan geçirilir.

Adım4

Marul, mısır ve garnitür bir kabın içerisinde karıştırılır.

Adım5

Haşlanmış tavuk ve sarımsaklı yoğurt da eklenerek iyice karıştırılır.