21. haftasında Balıkesirspor ile Gençlerbirliği Balıkesir'de karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Gençlerbirliği 1-0 kazandı.

Gençlerbirliği, karşılaşmanın 32. dakikasında zorunlu bir oyuncu değişikliğine gitti. Sakatlanarak oyundan çıkan El Kabir, yerini Guido Kocer'e bıraktı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.

Gençlerbirliği, ikinci yarının başında öne geçti. Balıkesirsporlu futbolcu Berkan Emir, şanssız bir şekilde topu kendi kalesine gönderdi, durum 1-0 oldu. Bu gol aynı zamanda 90 dakikanın da skorunu belirledi. Gençlerbirliği, Süper Lig'in 21. haftasında Balıkesirspor'u 1-0 mağlup etti ve 3 puanı aldı.

Gençlerbirliği, bu sonuçla ligdeki puanını 25'e çıkardı. Ligin son sırasında yer alan Balıkesirpsor'da ise kan kaybı sürdü.