Malzemeler:
5 yemek kaşığı dolusu koyu pekmez
1 yemek kaşıgı tepeleme buğday nişastası
yarım avuç ceviz içi
3 bardak soguk su
Yapılışı: Tencereye konulan pekmezin üzerine iki bardak su ilave edilip kısık ateşte ısıtılır. Başka bir
kaba bir bardak su ve nişasta konup iyice karıştırılıp, ısınmakta olan pekmezin üzerine ilave
edilip bir iki taşım kaynatılıp servis kaplarına alınır. Üzerine ceviz içi ilave edilir.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Bastık
10 Nisan 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.