Malzemeler:
100 gr bitter çikolata
150 gr fıstık ezmesi
4 adet muz
50 gr kavrulmuş fındık
Tarif:
Muzları soyup ortadan ikiye kesin. Daha sonra fazla zedelemeden ortasını oyarak boşaltın. İçlerini fıstık ezmesiyle doldurun. Benmari usulü eritilmiş çikolataya, muzların yarısını kaplayacak şekilde batırın. İsteğe göre hindistan cevizi, fıstık, fındık ya da cevize çikolata olan yerleri bulayın. Tabaklara dik olarak yerleştirerek servis yapın. İsterseniz yanına ya da en tepesine bir top dondurma koyarak süsleyebilirsiniz.
Yaz aylarında ise fıstık ezmesi yerine içini komple dondurma ile doldurabilirsiniz.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Muz dolması
06 Temmuz 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
Pineapple bunu beğendi.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.