Malzemeler
2 adet orta boy kabak
2 diş kıyılmış sarmısak
300 gram light beyaz peynir
2 çorba kaşığı yoğurt
Tuz
Kabaklı Dip Sos Yapılışı
KABAKLARI rendenin ince kısmıyla rendeleyin. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp pişirin. Üzerine sarmısakları ilave edin. Kabaklar suyunu çektikten sonra ocaktan alın. Soğuduktan sonra servis tabağına alıp üzerine ezilmiş beyaz peynir, yoğurt ve tuz ekleyerek servis yapın.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Kabaklı Dip Sos Tarifi
28 Mart 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.