MALZEMELER
1 kg salçalık kırmızı biber
1 su bardağı üzüm sirkesi
10 diş sarmısak
kaya tuzu
2 çorba kaşığı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Yıkayıp kuruladığınız kırmızı biberleri önceden ısıttığınız fırında közleyin.
Soğuduktan sonra kabuklarını soyup, bütün halinde kavanazo yerleştirin. Sarmısakları,tuzu ve sirkeyi iyice karştırıp biberlerin üzerine dökün. Zeytinyağını ilave edip kavanozun kapağını sıkıca kapatın.
Üyelik tarihi
22 Aralık 2016
Mesajlar
568
Seslenildi
14 Mesaj
Etiketlendi
18 Konu
Ruh Hali
Kırmızı Biber Turşusu
23 Aralık 2016
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati