Malzemeler
Hazır pandispanya keki
Bir paket Dr.Oetker kakolu pasta kreması
50 gr eritilmiş,
ılık margarin
1 Bardak süt ( kekimizi ıslatmak için )
Üzeri için:
az miktarda vişne sosu veya reçeli 1,5 bardak süt
Tarif
Pandispanya kekimizi 1 bardak sütle iyice ıslatıyoruz.
50 gr eritilmiş, ılık margarinimizi derin bir kaba alıyoruz.
Üzerine 1,5 bardak süt ekleyip 2-3 dakika kremamız olana kadar çırpıyoruz.
Daha sonra kremadan pandispanyanın ilk katına bir miktar sürüyoruz.
İkinci katı üzerine kapatıyoruz.
Kalan pasta kreması ilede pastamızı iyice kaplıyoruz.
Üzerine çikolata sosu gezdirip, vişne sosu ile süsleyip, servis ediyoruz.
alıntı
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Vişneli Çikolata Soslu Yaş Pasta
22 Mayıs 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.