Yaprak Buğulama
MALZEME;
1 bardak bulgur
300 gr. taze asma yaprağı
1 bardak su
5 diş sarımsak
3 orta boy soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
½ bardak zeytinyağı
Kırmızıbiber
Tuz,karabiber
TARİFİ ;
Soyulmuş sarımsaklar,soğanlar ve asma yaprakları mümkün olduğunca ince doğranır ve bulgurla karıştırılır.Biber salçası, tuz,karabiber,kırmızıbiber ve zeytinyağı ilave edilir.Bu karışım 1 bardak su ile tencereye konarak hafif ateşte bulgur suyu çekinceye kadar pişirilir.Yemek servise hazırdır.

Üyelik tarihi
18 Ekim 2015
Bulunduğu yer
Sevilla
Yaş
32
Mesajlar
1.408
Seslenildi
47 Mesaj
Etiketlendi
11 Konu
Antep Mutfağı : Yaprak Buğulama
21 Ekim 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter